Spanien 2014 - Del 3

Vi hyrde bil torsdag och fredag för att få upptäcka andra städer. På torsdagen åkte vi till Nerja. Så fort man kom dit var det som om att man kom in i ett svenskt samhälle. Alla man stötte på snackade Svenska eller Norska. Så det kändes lite för turistit. Men det var fint där och det fanns massa katter!:D
 
 
Fredag bar det av till Gibraltar. Det tog oss ca 2 timmar att ta oss ner dit. Gibraltar tillhör ju Storbritannien så när man tagit sig genom tullen var man helt plötsligt i ett helt annat land. Hela Gibraltar kändes typ som att komma in i Disneyland eller nått. Det känns så isolerat på något sett. Det kändes inte som att folk bodde där. Dessvärre när vi kom dit så var det regnigt till och från och en himla massa dimma cirkulerade omkring. Och pga vädret var linbanan till toppen avstängd så vi blev uppraggad av en guide som tog med oss på en tur upp till högsta toppen där vi fick chansen att se Afrika, aporna och besöka grottorna.
 
 
 
Trafiken i Malaga var helt sjukt. Ingen har ljusen på när de kör vilket resulterar till att bilarna är svåra att se, när vi körde till och från Gibraltar var det dimmigt, så det var jätte svårt att se. Folk parkerar sina bilar överallt!! Mitt i vägen, på övergångställen och dom parkerar bilarna bakom bilar som står parkerade på parkeringsplatser så att inte dessa bilar kommer ut. Hur sjukt? Dom bara sätter på varningsblinkern och lämnar bilen. Det skulle aldrig tillåtas i Sverige.
 
 
 
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Om

Min profilbild

Välkommen till min Blogg! Frågor eller funderingar? Kontakta: Eleonorasundhage@ hotmail.com

RSS 2.0